Inovativni denim u Replay sezoni jesen/zima 2015

Ove sezone žene biraju skinny i boyfit jeans – skinny modeli dolaze u powerstretch i hyperstretch materijalima, a boyfit u udobnim i nerastezljivim varijantama denima, kreiranima za ljubitelje pravog jeansa. Paleta boja ide od finih nijansi crne do srednje plavih, s raskošnim detaljima.

Modni pečat sezone očituje se u konstrukciji, materijalima, tretmanima, detaljima. Konačni rezultat je bikerski stil s “destroyed” efektima na koljenima, sa sjajnim efektima ili aplikacijama od crne umjetne kože. Kao alternativa, nameću se skinny modeli visokog struka izglačani “na crtu”, jeans s dekorativnim podstavama i micro zakovicama.

U muškoj kolekciji prevladavaju uži – skinny i slim modeli, lagane i ultrameke teksture. Crna je boja sezone, s bijelom i blijedoplavom kao kontrastnim nijansama. Suvremeni vintage dominira u pranjima i tretmanima, a “dirty” i naznake “destroyed” trenda iz ranijih sezona sasda ustupaju mjesto otvorenijim, agresivnijim efektima poput otvorenih rupa, zakrpa, aplikacija od umjetne kože…

I u muškoj i u ženskoj kolekciji materijali su u prvom planu – nikad mekši i ugodniji jeans upotpunjen je jakim, primjetnim oznakama branda, uz stalno istraživanje tretmana i materijala po čemu je Replay danas denim brand broj jedan na svijetu.