Mia Kovačić i Tomo in der Muhlen u Replay modnoj priči Gorana Čižmešije

Atraktivna Mia Kovačić ponovno blista kao Replay brand prezentorica, ovaj put u tandemu s poznatim glazbenim producentom Tomom in der Muhlenom. Modni fotograf Goran Čižmešija uz pomoć ovoga modnog dueta izvrsno je vizualizirao stilsku dosljednost i prepoznatljivost Replaya kao svojevrsne uniforme urbanih ratnika i ratnica.

Mia je stilski dojmljivo dočarala duh vremena i prikazala karakter žene današnjice – istodobno snažne i ranjive. Gležnjače ili visoke štikle u kombinaciji sa živopisnim suknjama midi dužine u verziji „pencil“ ili „puni krug“  te kožnim jaknama omiljena su kombinacija poznate voditeljice. Za ležerna izdanja Mia bira boyfit ili skinny Replay jeans koji kombinira sa zanimljivim majicama, toplim pletivima ili eko-krznom. U prvom su planu torbe koje se mogu nositi tijekom cijelog dana, ali i za vrijeme večernjih izlazaka. Čvrsto strukturirane te obogaćene atraktivnim detaljima poput zakovica i animal printa, predstavljaju pravi fashion „začin“ za jesensko-zimski look koji je uvijek definiran tamnim tonovima. Isto se može reći i za modne dodatke, posebna za hrabro dizajniran nakit koji služi za instant podizanje dnevnih kombinacija.

Tomo in der Muhlen – idealan model za muškarca koji je izgradio svoj stil – u Replayju je prepoznao brand koji ga može pratiti u dosljednoj pripadnosti cool uličnom, pomalo rockerskom imageu. Traperice su ključni komad sezone i, u više varijanti, pranja i modela neizostavan element muškog ormara. Kožne jakne u kombinaciji s jednostavnim, precizno krojenim košuljama čistih linija pojačane su Replay muškim nakitom, dok je cjelokupni outfit stilski zaokružen bajkerskim čizmama.

Iako u kolekciji prevladavaju tamne zimske boje, Mia i Tomo su kroz odabrane odjevne komade pokazali kolekciju koja se ističe inovativnošću u dizajnu te cool, slobodnim duhom.