Nova denim revolucija: Hyperflex+

U fantastičnom prostoru Ex Manifattura Tabacchi kompleksa u Firenci održan je Replay događaj za pamćenje.
Zanimljiv event posvećen je novom Replay materijalu traperica – revolucionarnom Hyperflex+ denimu.
I dok je materijal Hyperflex  lansiran 2014. godine oduševio fanove brenda svojom elastičnošću i posebnošću tkanine, novi Hyperflex + dodatni je iskorak u denim tehnologiji koji garantira najveću fleksibilnost tkanine, 3D elastični efekt kao i „recovery power“ efekt uz koji će vaše omiljene Replay traperice zauvijek zadržati prvobitnu formu i uvijek izgledati kao nove.
 
Novi Replay modeli traperica dolaze u crnoj i tamno plavoj boji. Zavodljivi skinny-fit ženski model Luz savršeno naglašava liniju tijela i laskaju ženskoj figuri, dok muški slim-fit biker kroj te chinos i chinos sport modeli laganih i čistih linija savršeno opisuju trendi urbanog muškarca sa stilom.
 
Replay fashion event na kojem je predstavljena nova denim revolucija - Hyperflex +  okupio je etablirane svjetske medije, ljubitelje popularnog brenda te brojne poznate osobe među kojima su se našli holivudski glumac Adrien Brody, supermodel Bar Refaeli te atraktivne Victorijine anđelice Joan Smalls, Meredith Mickelson i Jessica Clarke.
 
Večer se nastavila u casual tonu uz svjetski poznati pariški DJ dvojac OFFENBACH koji su izvodili svoje najpoznatije pjesme među kojima i aktualni hit „Katchi", dok je britanski duo DISCLOSURE bio zadužen za fantastičnu atmosferu koja je trajala do ranih jutarnjih sati.