Otvoren je novi Replay store u Zadru – shopping centar Supernova!

Novi Replay store otvorio se u zadarskom shopping centru Supernova i Zadru donio novo mjesto za sve obožavatelje talijanske mode! Ljubitelji urbanog stila zasigurno će se oduševiti novouređenim prostorom kao i sjajnom proljetno/ljetnom Replay kolekcijom koja je cijela snižena do 50% te će posjetitelje dočekati na policama novouređene Replay oaze stila! Od sada će Zadrani moći svoje omiljene Replay komade kupovati u prostoru koji je uređen po posljednjim trendovima i višestruko nagrađivan!

Ključne komponente interijera sačinjavaju kombinacije robusnih materijala poput metalnih konstrukcija u industrijskom stilu, impresivnih masivnih drvenih greda i betonskih blokova te kožnog namještaja koji je smješten u otvorenom prostoru. Cijeli ambijent osvježen je prirodnim detaljima kao što su velike biljke koje dominiraju izlozima i samom ambijentu daju efekt prozračnosti,  dok strateški pozicionirana rasvjeta savršeno naglašava artikle i skreće pažnju na kolekciju koja kao i obično oduzima dah! 

Inovativnost talijanskog dizajna očitava se ne samo u dekoraciji unutrašnjeg prostora trgovine već i u dizajnu same kolekcije. Replay modeli iz posljednje kolekcije kao i uvijek odlikuju se urbanim streetstyle komadima nosivim u raznim dnevnim, ali i večernjim prilikama, a njihova upečatljivost dodatno je naglašena kada se nalaze u efektno uređenom interijeru! U posljednjoj kolekciji izmijenjuju se modeli prikladni za razne prilike: od dnevnih do večernjih, casual ili sofisticiranih: u Replay kolekciji može se pronaći širok raspon modela za sve koji vole dobar stil i originalnost. Ljetne sandale, kratki jeans, upečatljivi tshirti, trendy torbice: sve su to komadi koje su vam potrebni za savršen ljetni outfit, a mogu se pronaći u novootvorenom Replayu u Zadru, u shopping centru Supernova!