Prvak hrvatske postao novo lice Replay Outleta!

Street style na užarenoj cesti? Savršen izazov za brand koji je savladao svaki!
Višestruki prvak Hrvatske u rallyu – Juraj Šebalj, za modne je sladokusce odradio posebnu vožnju te se odlično snašao u ulozi modela.
 
Sport koji spaja inovaciju i okretnost te simpatično lice iza kojeg stoji ime Juraj Šebalj, potpuno su se uklopili u Replay street style priču.
 
Neustrašivost  i strast prema pomicanju granica aduti su koje smo prepoznali u Jurajevom lifestyleu te od toga poželjeli učiniti suradnju koja privlači pažnju te dodatno pomiče granice modnog razmišljanja.
 
Jurajev modni zaokret prirodan je nastavak s obzirom na nužnost udobnosti života u pokretu te potrebe za kvalitetom i modnim potpisom.
 
Replay, kao modna marka vrhunske kvalitete nudi i odjevne komade po pristupačnim cijenama, te smo stoga odabrali upravo Juraja kao glavnog prezentera Replay Outleta!
 
Lice poznate televizijske emisije Auto Marketa postalo je sinonima za dobar deal te je ujedno i zanimljiva pozivnica i muškarcima i ženama da istraže što sve nudi Replay Outlet.

Replay Outlet ponuda oduševit će sve zaljubljenike i zaljubljenice u Replay: velik izbor odjeće, obuće i modnih dodataka po pristupačnim outlet cijenama odličan su izbor ako ste u potrazi za novim outfitom visoke kvalitete koji će dati završni pečat vašem modnom izričaju.
 
Karakterni modni dodaci baš kao i oni neizostavni i vječni komadi poput haljine, jakne ili jeansa, odlična su prilika za upotpuniti ormare sa statement itemom stoga ne propustite posjetiti neke od naših čak 3 outlet trgovine ili Replay Outlet ponudu na webu.