Replay footwear jesen/zima – kolekcija s čvrstim karakterom

Replay kolekcija jesen/zima 2015./16. predstavlja svojevrsnu prekretnicu imidža prema sofisticiranijem izgledu. Brand je podvrgnut redefiniranju koje slijedi Replay naslijeđe, ali u novoj interpretaciji primjerenoj inovativnom modnom trenutku. Povratak kultnih Replay komada kupcu pruža mogućnost biranja odjevnih komada s identitetom, u savršenoj kombinaciji urbanog i casual stila sa sportskim, aktivnim utjecajem.
Nova kolekcija za jesen/zimu izrađena je posebnim tehnikama od visokokvalitetnih materijala, tkanine i kože. Karakterizira je svjetlucavi reljef print, metalik animal print i ručno obojeni materijali poput kože. Ove tehnike su korištene kako bi se udahnuo novi život poznatim, „vječnim“ Replay komadima, ali i kako bi se predstavili novi koncepti koji inspiriraju cijelu modnu industriju. Boje koje dominiraju kolekcijom su siva, crna, smeđa, plava i bijela uz primjese crvene, žute i zelene za muškarce te, već neko vrijeme nezaobilazne, zlatne i srebrne za žene.
ŽENE
Replay kolekcija obuće za žene ima izražen karakter, oštre linije i prepoznatljive detalje, a svukupnom dojmu pridonosi izrada od vrhunskih materijala. Odličan izbor čine salonke koje dolaze u visokom sjaju, s dodirom punk mode u vidu zlatnog zatvarača na peti. Replay seksi gležnjače elegantnog dizajna sa zatvaračem na bočnoj strani bude rock’n’roll kraljicu u vama. Prepoznatljivi Replay DNA vidimo i u ‘bajkerskim’ čizmama, s ručno bojanim aplikacijama na crnoj koži. U kolekciju su uvrštene i gležnjače s elastičnim umecima, popularne ‘chelsea boots’, ženstvene i nosive u formalnim i neformalnim prilikama, te nezaobilazne ‘oksfordice’ s debljim retro potplatom, u klasičnijoj crnoj i, kao pravi modni „statement“, razigranoj višebojnoj varijanti.
Kroz posebne tretmane i grafičke efekte Replay nanovo osmišlja i naizgled bazične sportske footwear komade. Udobne, izrađene od inovativnih materijala, vrhunskog dizajna, oštrih linija, svjetlucavih tkanina, u hipermodernim boucle verzijama ili s aplikacijama, Replay „runnerice“, odličan su izbor za ubrzani gradski život, ali i opušteni noćni izlazak.
MUŠKARCI
Replay je ove sezone muškarcima namijenio cipele klasičnog muškog dizajna od brušene antilop kože s kožnim potplatom, koji se prometnuo u vječnog favorita među modelima talijanskog modnog branda. Elegantne cipele, profinjene, prepoznatljivo talijanske linije, izrađene od meke sjajne kože, možete nositi i u najsvečanijim prilikama. Temeljni komad prepoznatljive Replay baštine svakako su, za ovu sezonu reinterpretirane ‘bajkerske’ čizme koje spremno prihvaćaju i najzahtjevnije izazove. Dvostruka metalna kopča na jednom od najzanimljivijih modela muške čizme pridodaje atribut „rock’n roll“ u svaki outfit. Iz dizajnerske radionice Replaya stiže i nova kolekcija sportske obuće koju odlikuje minimalistički dizajn kombiniran s kožom visokog sjaja. Kolekciju karakterizira povratak tradicionalno šminkerskih verzija sportskih modela. Tenisice dolaze u dva modela, gležnjače te niske retro tenisice koje ponovno donose stil 70-tih, inspirirane teniskim i nogometnim terenima. Replay footwear kolekcija savršeno ugrađuje istinsku modu u sportski look, kreirajući izgled urbanog muškarca koji ne žrtvuje udobnost, uživajući u dobrom stilu. O kvaliteti i dizajnu koji Replay promovira svjedoči i činjenica da se nastavlja sponzorska suradnja između FC Barcelone i talijanskog branda.