Košarica

Vaša košarica je prazna.
Načini plaćanja
Naručenu robu možete platiti pouzećem, općom uplatnicom (virmanom) ili karticom. Više o načinima plaćanja
Dostava
Naručenu robu dostavit ćemo na vašu adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala.Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko vaša narudžba prelazi ukupan iznos od 500,00 Kn. Za dostavu narudžbe manje od 500,00 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 35,00 kuna. Informacije o cijeni dostave izvan granica Republike Hrvatske možete pronaći na linku: Informacije o dostavi.
Sigurnost podataka
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne osnovne podatke o kupcima web dućana potrebne za provedbu transakcija i narudžbi.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima reverto.hr webshopa koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Jednostavan povrat
Zamjenu ili povrat proizvoda moguće je izvršiti u roku 14 dana od dana dostave artikla, pod uvjetom da se artikl nalazi u originalnoj ambalaži, s originalnim etiketama te nije nošen ili oštećen. Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, pošiljku vraćate na naš trošak, a mi ćemo vama poslati ispravan proizvod na naš trošak. Ukoliko vam ne odgovara veličina proizvoda, artikl se može zamijeniti za odgovarajuću veličinu ako je dostupna – pri prvoj zamjeni proizvoda troškove dostave snosi Reverto d.o.o..