Prigovor potrošača – reklamacije

Kupac ima pravo na prigovor ili reklamaciju za proizvode kupljene putem webshopa reverto.hr u zakonskom roku prema Zakonu o zaštiti potrošača. Obrazac za prigovor/reklamaciju potrošača dostupan je OVDJE.

Prigovor ili reklamacija se može ostvariti popunjavanjem Obrasca dostupnog na linku gore te slanjem istoga putem elektorničke poštem slanjem e-maila na info@reverto.hr.
Povrat se vrši tako da, nakon zaprimljenog e-maila, naručujemo dostavnu službu na Vašu adresu na trošak Reverta d.o.o. te kada paket stigne na naše prodajno mjesto vršimo povrat sredstava.
Reklamacija će se smatrati valjanom ako se pregledom proizvoda i, ukoliko je potrebno, dodatnim vještačenjem, utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

Reverto d.o.o. se obvezuje u roku od 15 dana pisanim putem odgovoriti na prigovor, odnosno reklamaciju kupca.

Ukoliko se ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko se prigovor potrošača odbije, kupac koji je uputio prigovor snosit će trošak ponovne dostave kupljenog proizvoda na kućnu adresu kupca.

Ukoliko se ustanovi da je reklamacija pravovaljana, Reverto d.o.o. se kupcu obavezuje zamijeniti proizvod za istovjetni bez nedostataka ili vratiti cjelokupan iznos za koji je proizvod kupljen.