Vaši podaci

Molimo popunite obrazac s vašim osobnim podacima i podacima za dostavu.
Ukoliko ste već prije kupovali kod nas i imate korisničko ime (e-mail) i lozinku, kliknite .
Ime*
Prezime*
E-mail*
Zaporka*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Država*
Telefon/Mobitel*
Želim loyalty karticu
Datum rođenja*
Tvrtka
Adresa tvrtke
OIB tvrtke
Prihvaćam te dajem privolu da se moji osobni podaci (ime i prezime, adresa, email adresa, broj telefona/mobitela, spol, dobna skupina) prikupljaju, pohranjuju i koriste isključivo radi ispitivanja tržišta i provedbe reklamnih akcija te slanja elektroničkog marketinškog blistera (newslettera) te se ovime dodajem na Loyalty marketing listu.
DA, ŽELIM
NE, HVALA
Prihvaćam te dajem privolu da se moji osobni podaci (ime i prezime, adresa, email adresa, broj telefona/mobitela, spol, dobna skupina) prikupljaju, pohranjuju i koriste isključivo radi ispitivanja tržišta i provedbe reklamnih akcija te slanja elektroničkog marketinškog blistera (newslettera) te se ovime dodajem na Reverto marketing listu.
DA, ŽELIM
NE, HVALA

Reverto doo, sa sjedištem u Splitu, Obrov 10, će koristiti Vaše podatke za potrebe slanja biltena (newslettera) s novostima, informacijama i posebnim popustima. U svakom se trenutku možete predomisliti klikom na link za odjavu na dnu svake naše elektroničke pošte ili slanjem poruke na: gdpr@reverto.hr. Klikom na DA, ŽELIM dali ste svoju suglasnost za obradu Vaših podataka u skladu s ovim uvjetima. Uvid u našu politiku privatnosti možete dobiti klikom na ovaj link: Politika privatnosti
Sljedeći korak
Načini plaćanja
Naručenu robu možete platiti pouzećem, općom uplatnicom (virmanom) ili karticom. Više o načinima plaćanja
Dostava
Naručenu robu dostavit ćemo na vašu adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala.Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko vaša narudžba prelazi ukupan iznos od 500,00 Kn. Za dostavu narudžbe manje od 500,00 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 35,00 kuna. Informacije o cijeni dostave izvan granica Republike Hrvatske možete pronaći na linku: Informacije o dostavi.
Sigurnost podataka
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne osnovne podatke o kupcima web dućana potrebne za provedbu transakcija i narudžbi.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima reverto.hr webshopa koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Jednostavan povrat
Zamjenu ili povrat proizvoda moguće je izvršiti u roku 14 dana od dana dostave artikla, pod uvjetom da se artikl nalazi u originalnoj ambalaži, s originalnim etiketama te nije nošen ili oštećen. Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, pošiljku vraćate na naš trošak, a mi ćemo vama poslati ispravan proizvod na naš trošak. Ukoliko vam ne odgovara veličina proizvoda, artikl se može zamijeniti za odgovarajuću veličinu ako je dostupna – pri prvoj zamjeni proizvoda troškove dostave snosi Reverto d.o.o..