REBELS & HEROES Replay Fall/Winter 2017-18

Nova kolekcija jesen/zima 2017. donosi novi početak za Replay, stavljajući u prvi plan iskonski duh branda koji ostaje vjeran načelima svog nasljeđa. Nastavno na svoje korijene, inspiracija za kolekciju nađena je i izražena kroz buntovan duh i suvremene nekonvencionalne uzore. Rušeći sva modna pravila, kroz savršene omjere kolekcija predstavlja tri glavne teme – Biker, Military i College. 
 
MUŠKARCI
Jaki Vintage prepoznatljivi komadi branda ove su sezone dignuti na novu razinu. Čiste linije denim modela koji su tretirani na različite načine kako bi se postigao “nošen” izgled savršeno nadopunjuju basic majice i jakne koje ove sezone dolaze u cijeloj paleti modela - parke, bomber, kožne, jeans i military. Sada već kultni status ove sezone ima treanch kaput i Hyperflex denim model jeansa koji dolazi u četiri boje, dok su t-shirti užeg kroja. Jedan od must have komada kolekcije su Chino hlače koje su uz jeans košulju idealne za savršen urbani izgled.  
 
ŽENE
Ženska linija ove sezone u fokusu ima denim – ispran, tretiran, poderan, u kombinaciji sa zakrpama ili natpisima. U središte kolekcije vraća se skinny model izrađen od ultra rastezljivog denima koji je ujedno i glavna zvijezda kolekcije. Zanimljive jeans jakne u kombinaciji s krznom, te denim haljine samo su dio zanimljivih prijedloga dizajnera iz Replaya. Parke, bomberice, kožne jakne i cargo hlače uz male izmjene su izrađene po uzoru na mušku kolekciju. Military komadi ove sezone dobivaju izrazito ženstvenu notu, dok košulje i bomber jakne s cvjetnim dezenom kroz napredan print identificiraju vrhunske komade. Biker jakne slave najtamnije nijanse kolekcije, dok je večernjim modelima suknji i haljina upotrebom sjajnih materijala i čipke dan ‘fab’ efekt. Zvijezda kolekcije ove je sezone predimenzionirani kaput sa dekorativnim aplikacijama na prednjoj strani.  
Novitet kolekcije je tanka zimska jakna izrađena ekskluzivnom Thindown tehnologijom bez kojeg ove sezone ne bi trebao biti ni jedan ormar. Revolucionarani materijal izrađen od prirodnog perja omogućuje izradu izrazito toplih komada bez prošivenih dijelova koji su punjeni perjem. Na taj način, Replay radi odmak od tradicionalne izrade zimskih jakni koje postaju ultra lagane, tanke i tople, te ih je moguće nositi u bilo kojem dijelu godine.