Replay Loyalty Club

 u Replay Loyalty Club program vjernosti i iskoristi mnoštvo pogodnosti:

 

Pravila REPLAY LOYALTY CLUB programa vjernosti
 
1. REVERTO d.o.o. Zagreb, izdavatelj je REPLAY LOYALTY CLUB kartice koja ostaje u njegovom vlasništvu. REVERTO d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente REPLAY LOYALTY CLUB programa.

2. Vlasnikom REPLAY LOYALTY CLUB kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba koja ispuni REPLAY LOYALTY pristupnicu točnim podacima na prodajnom mjestu REPLAY, ili putem web pristupnice. Učlanjenje u program je besplatno.

3. REPLAY LOYALTY CLUB kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo njen vlasnik. REPLAY LOYALTY karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

4. Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo na REPLAY prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj te putem web trgovine reverto.hr.

5. Učlanjenjem u REPLAY LOYALTY CLUB program, prilikom prve kupnje, član stječe jednokratni popust od 5% na iznos prve kupnje. Vrijednost prve kupnje ulazi u REPLAY LOYALTY CLUB program bodovanja. Prilikom slijedeće kupnje u REPLAY storeovima član dobiva popust ovisno o prikupljenim bodovima, minimalno 5% u punom iznosu računa. Visina popusta koji član ostvaruje definirana je niže u tablici bodovnih razreda i pripadajućih popusta.

6. Član REPLAY LOYALTY CLUB programa ostvaruje bodove po modelu 1 potrošena kuna = 1 bod za sve načine plaćanja. Najviši mogući popust koji se može ostvariti članstvom u REPLAY LOYALTY CLUB programu tijekom godine dana je 20%.
 
Bodovi Popust Razred Grupe
0-1999 5% 1 White
2000-4999 7% 2 White
5000-9999 10% 3 Red
10000-24000 15% 4 Red
25000-> 20% 5 Black
 
 
Ovisno o sakupljenim bodovima član REPLAY LOYALTY CLUB programa ostvaruje prelazak u viši razred. Čim sakupi dovoljan broj bodova, član automatski ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka te godine članstva kao i pravo na najmanje isti popust tijekom slijedeće godine članstva.

Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koja traje od trenutka učlanjenja do kraja kalendarske godine.
Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sljedeće obračunsko razdoblje (kalendarsku godinu) u visini razreda popusta u koji se plasirao temeljem svih bodova iz prethodnog razdoblja.
Ako član u slijedećem obračunskom razdoblju (kalendarskoj godini) ostvari kupnju u iznosu da prede u viši razred, popust mu se automatski povećava u razred koji je količinom bodova osvojio.n Na kraju sljedećeg obračunskog razdoblja član ostvaruje popust za iduću godinu temeljem kupnji koje je ostvario tijekom tog obračunskog
razdoblja.

7. Nakon razdoblja od jedne godine članstvo u REPLAY LOYALTY CLUB programu se automatski obnavlja i traje do opoziva s bilo koje strane.

8. Bodovi se prikupljaju i za kupnju u Replay Outlet trgovini te za kupnju Outlet artikala na webshopu reverto.hr. Popust se može koristiti za kupnju outlet artikala.

9. Popust ostvaren u REPLAY LOYALTY CLUB programu se može koristiti za cijeli REPLAY asortiman osim ako je izričito navedeno drugačije. Na akcijske i snižene cijene loyalty popust se ne obračunava. Popusti i akcije se ne zbrajaju.

10. Član može svoje bodovno stanje provjeriti na REPLAY prodajnim mjestima te putem web-a ili upitom na e-mail: info@reverto.hr

11. U slučaju gubitka ili krade REPLAY LOYALTY kartice član je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon i/ili putem e-maila. Članu će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Član je obvezan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka.

12. Potpisom pristupnice potpisnik postaje punopravnim članom REPLAY LOYALTY CLUB programa te bezuvjetno pristaje na sve uvjete te pravila te je suglasan da će primati promotivne i informativne materijale REPLAY-a, te njegovih poslovnih partnera. Vaši osobni podaci prikupiti će se, pohraniti i koristiti isključivo radi ispitivanja tržišta
i provedbe reklamnih akcija. Tvrtka Reverto d.o.o. podatke će koristiti isključivo u svrhu informiranja naših kupaca o aktivnostima koje provodimo na našem tržištu, te za reklamiranje proizvoda. Vaši podaci neće se davati trećim osobama bez Vaše suglasnosti. Nakon opoziva suglasnosti za primanje reklamnih materijala sudjelovanje u programu i dalje je moguće. Za opoziv molimo da nas kontaktirate na dolje navedene kontakte. Svojim potpisom dajete suglasnost za provedbu navedenih aktivnosti i jamčite ispravnost navedenih podataka.

Reverto d.o.o.
Obrov 10, 21000 Split
tel. 021 543 650
info@reverto.hr